Chelseaa odottaa hermostunut odotus Andreas Christensenin, Mateo Kovacicin ja N’Golo Kanten kuntoilusta. Kaikki kolme on taisteltu maidensa kanssa ja epäilevät nyt tämän viikonlopun keskustelua Newcastlen kanssa. Chelsea pelipaita fanit ovat huolissaan fyysisestä tilanteestaan.

Lampard on ollut jatkuvassa keskustelussa Deschampsin kanssa tällä kaudella - etenkin Kantessa, toistuvien vammahäiriöidensä takia. Kante on kamppaillut sarjan loukkaantumisnilkkoja koko kauden ajan, vaikka näytti olevan taas täysin kunnossa ja puuttui pelistä vain terävyyttä.

Kansainväliset tauot aiheuttavat usein ongelmia klubeille, mutta Frank Lampard jätetään kirottelemaan onneaan, jos Kante, Kovacic ja Christensen jättävät Chelsean seuraavan pelin. Ruben Loftus-Cheek, Emerson Palmer ja Antonio Rudiger ovat myös poissa tällä hetkellä, kun taas Reece James ja Callum Hudson-Odoi ovat juuri palanneet. "Olen ollut siellä jalkapallo pelipaidat pelaajana ja jos kaipaat esikautta etenkin vamman kautta, pelaat kiinniottoa", Lampard lisäsi. Chelsea toivoo saavansa Kanten seuraavalle pelilleen - kotiotteluun Newcastlea vastaan ​​19. lokakuuta.